فروشگاه لوازم یدکی موتور سیکلت
فروشگاه لوازم یدکی موتور سیکلت
آخرین مقالات
آنچه در این مقاله مطالعه می کنید
پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت
آنچه در این مقاله مطاله می کنید

آموزش پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت معمولی و تیوبلس

اگر قصد پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت را دارید و با این اقدام آشنا نیستید، خواندن این محتوای آموزشی می‌تواند به شما کمک کند. زیرا ما در این محتوا قصد داریم که در رابطه با پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت معمولی و پنچرگیری لاستیک تیوبلس صحبت کنیم و هر کدام از این موارد را به صورت گام به گام برای شما توضیح دهیم. همچنین اگر قصد برای خرید لاستیک موتور سیکلت را دارید میتوانید از فروشگاه لوازم یدکی موتور سیکلت آریا تهیه کنید.

آموزش مرحله به مرحله پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت معمولی

برای پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت معمولی باید مراحل را به ترتیب و با دقت زیاد طی کنید. امروزه به علت افزایش ترافیک و تردد اکثر افراد برای فعالیت‌های روزانه از موتورسیکلت استفاده می‌کنند اما باید بدانید که موتورسیکلت‌ها هم گاهی اوقات دچار مشکل می‌شوند و یکی از مشکلات مرسوم برای آن‌ها پنچر شدن لاستیک می‌باشد.

 

پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت معمولی

هر موتور سوار باید با پنچرگیری لاستیک موتور آشنا باشد تا بتواند در موقعیت‌های حساس این کار را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهد. برای مطالعه مراحل پنچرگیری لاستیک موتور با ما همراه باشید.

مرحله اول؛ جدا کردن اشپیل

در اولین مرحله باید لاستیک تیوبی را از موتور جدا کرده و به سراغ اشپیل بروید. اشپیل یک قطعه آهنی و کوچک است که روی محور چرخ موتور قرار دارد. برای جدا کردن اشپیل باید از ابزاری تحت عنوان آچار مهره چرخ را باز کنید جهت باز کردن مهره چرخ می‌توان از آچارهای تخت و رینگی استفاده کرد.

مرحله دوم؛ باز کردن زنجیر

بعد از باز کردن چرخ از محور به راحتی می‌توانید زنجیر چرخ را از لاستیک باز کنید. بعد از اینکه این کار را کردید والف را باز کرده و باد لاستیک را خالی کنید.

مرحله سوم؛ بیرون آوردن تیوب

بعد از اینکه باد لاستیک را خالی کردید، باید تیوب را خارج کنید. برای انجام این کار به دو آچار تایلور نیاز دارید آچارهای تایلور را از بین طوقه و لبه لاستیک اهرم کنید و لاستیک را از قسمت والف از طوقه جدا کنید.

مرحله چهارم؛ پیدا کردن سوراخ تیوب

پس از خارج کردن تیوب باید نقطه آسیب را شناسایی کنید برای انجام این کار دوباره باید تیوب را باد کرده و از تلمبه استفاده داشته باشید. بعد از باد کردن لاستیک نیاز به مخلوط آب و صابون دارید که با آغشته کردن تیوب باز شده به این مخلوط می‌توانید به راحتی سوراخ و منطقه آسیب روی تیوب را شناسایی کنید.

مرحله پنجم؛ تمیزکاری و ترمیم منطقه آسیب دیده

در این مرحله باید اطراف سوراخ و منطقه آسیب دیده روی تیوب را تمیز کنید. نقطه مورد نظر نباید هیچ پستی یا بلندی خاصی داشته باشد. در همین راستا استفاده از رول سمباده می‌تواند موثر باشد.

بعد از تمیزکاری باید فرایند ترمیم را انجام دهید که با استفاده از کیت ترمیم لاستیک یا چسب لاستیکی نقطه مورد نظر را پوشش داده و برای کسب اطمینان بیشتر آن را داغ کنید تا به خوبی روی تیوب بچسبد.

مرحله آخر؛ جا انداختن تیوب در لاستیک

آخرین مرحله از آموزش پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت جا انداختن تیوب در لاستیک می‌باشد. برای این کار باید تیوب را تا حدی که شکل دایره‌ای به خود بگیرد، باد کنید و ابتدا والف را در قسمت طوقه طراز کرده و به تدریج تیوب را به داخل لاستیک بفرستید. حتماً دقت کنید تا تیوب به خوبی در لاستیک جا برود و هیچ مشکلی وجود نداشته باشد.

آموزش گام به گام پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت تیوبلس

برای پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت تیوبلس باید نکات مهمی را رعایت کنید.

پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت تیوبلس

زیرا پنچرگیری تیوبلس یعنی لاستیک بدون تیوب در مقایسه با لاستیک‌های دارای تیوب و معمولی، مراحل متفاوتی دارد که این مراحل به شرح زیر می‌باشند؛

قدم اول؛ پیدا کردن محل پنچری

در اولین اقدام شما باید بدانید که محل پنچری در لاستیک کجاست؟ برای این کار می‌توانید با کمک آب و صابون روی سطح لاستیک را بپوشانید و محلی که حباب بیشتری دارد را پیدا کنید.

تشکیل حباب هوا به معنی وجود سوراخ و خارج شدن هوا از ناحیه مورد نظر در لاستیک می‌باشد. این روش یکی از کاربردی‌ترین و قدیمی‌ترین روش‌ها برای پیدا کردن محل پنچری روی لاستیک چرخ‌های ماشین، موتور سیکلت و انواع وسایل نقلیه به شمار می‌آید.

قدم دوم؛ پاک کردن محل پنچری

در این مرحله باید به دقت محل پنچری را پاک کنید تا چسبی که روی سطح قرار می‌گیرد به خوبی جذب آن شود. برای انجام این کار می‌توانید از الکل یا مواد پاک کننده دیگر استفاده داشته باشید. دقت کنید که یکی از مهمترین مراحل پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت تیوبلس تمیز کردن آن می‌باشد. پس به هیچ عنوان از این مرحله به سادگی عبور نکنید.

قدم سوم؛ تعمیر محل پنچری

در این مرحله معمولاً از چسب و پارچه‌های ویولان برای ترمیم لاستیک‌های تیوبلس استفاده می‌شود. پارچه مخصوص برای پنچرگیری لاستیک تیوبلس را روی محل پنچری قرار داده و سپس چسب را دور آن پخش کنید. هنگام پنچرگیری لاستیک تیوبلس حتماً اطمینان به دست بیاورید که پارچه به خوبی روی سطح لاستیک چسبیده باشد و هوا را جذب نمی‌کند.

قدم چهارم؛ بالا بردن فشار لاستیک

در مرحله چهارم و آخر از پنچرگیری لاستیک تیوبلس باید فشار لازم را برای لاستیک تنظیم کنید و اطمینان حاصل کنید که فشار به مقدار مناسب باشد.

به علت عدم وجود تیوب داخلی در لاستیک‌های تیوبلس، پنچرگیری در این روش نیازمند دقت و توجه بسیار زیاد است. شما باید به تمام جزئیات دقت داشته باشید تا از هرگونه نشتی هوا جلوگیری کنید و لاستیک به درستی کار کند. قطعاً با رعایت مراحل پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت تیوبلس که در این مقاله به آنها اشاره کردیم، به خوبی این فرایند را طی می‌کنید.

Motorcycle tire puncture

کلام پایانی

پنچرگیری یکی از اقدامات مهم برای موتور سیکلت به شمار می‌آید و در صورتی که چرخ‌های موتور سیکلت شما دچار پنچری شده‌اند، باید حتماً با نکات و مراحل پنچرگیری آشنا باشید تا بتوانید بر اساس نوع لاستیک موتور سیکلت؛ معمولی یا تیوبلکس، فرآیند پنچرگیری را انجام دهید.

عدم انجام پنچرگیری به صورت دقیق و درست، باعث ایجاد مشکلات ایمنی حین راندن موتور شده و خطرات زیادی دارد. به همین علت حتماً نکات مربوط به پنچرگیری لاستیک موتور سیکلت که در این محتوا آریاسیکلت به صورت کاملاً دقیق به آن‌ها پرداختیم را به خاطر بسپارید تا در شرایط حساس بتوانید این کار را انجام دهید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *